ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняІвано-Франківськ сидітиме без води

Івано-Франківськ сидітиме без води

Енергопостачальне підприємство ПАТ «Прикарпаттяобленерго» (Івано-Франківськ) має намір з 31 травня відключити від електропостачання об'єкти комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром».

Енергопостачальне підприємство ПАТ «Прикарпаттяобленерго» (Івано-Франківськ) має намір з 31 травня відключити від електропостачання об'єкти комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром» через заборгованість за електроенергію у сумі 738,8 тис. грн. 

За інформацією, «Івано-Франківськводоекотехпром» з початку 2012 року не розраховується за спожиту електроенергію в повному обсязі.
 
«Щоб уникнути відключення комунального підприємства від електропостачання, ми сідали за стіл переговорів, укладали численні графіки погашення заборгованості, брали до уваги гарантійні листи споживача. На жаль, у травні споживач не дотримувався взятих зобов’язань. Це змушує нас вдатися до крайніх заходів, аж до відключення від електромереж», - цитує прес-служба директора з енергозбуту компанії Валерія Ноздріна.            
Нагадаємо, КП «Івано-Франківськводоекотехпром» - монополіст на ринку забезпечення населення Івано-Франківська послугами з холодного водопостачання та водовідведення.
 
Джерело:  УНН
 
 
Коментарі (0)