ГоловнаНовини ЖКГТранспортІвано-Франківський транспорт оновлюється

Івано-Франківський транспорт оновлюється

Склад громадського транспорту Івано-Франківська зазнає змін. Оновлення транспорту відбудеться в рамках проекту соціально-економічного розвитку.

В Івано-Франківську планують обновити міський комунальний транспорт. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Представники комунальних підприємств та виконавчого комітету міської ради обговорювали питання підготовки проектів із залучення коштів під державні гарантії, передбачені Державною програмою активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.

Також розглянуто постанову КМУ від 03.06.2013р. №404 «Деякі питання здійснення головними розпорядниками бюджетних коштів капітальних видатків понад обсяги встановлених бюджетних призначень», для реалізації якої у 2013 році залучалися кошти під державні гарантії.

За результатами наради керівнику КП «Електроавтотранс» доручено вивчити досвід оновлення рухомого складу міського транспорту  Луцька та підготувати техніко-економічне обґрунтування проекту щодо оновлення рухомого складу міcького транспорту Івано-Франківська 15 одиницями.

До роботи в цьому напрямі залучено Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку, фахівці якого забезпечать підготовку економічно-описової складової проекту.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у регіонах планується оновлення міського транспорту. Зокрема, в рамках реалізації заходів з оновлення рухомого складу міського транспорту погоджено проекти соціально-економічного розвитку з оновлення автобусів середньої, великої та особливо великої пасажиромісткості в кількості 320 автобусів. 

 
Коментарі (0)