ГоловнаПослугиБудівництвоВантажні ланцюги – безпечні умови для роботи транспорту та водіїв

Вантажні ланцюги – безпечні умови для роботи транспорту та водіїв

В енергетичній галузі та добувній промисловості, обробній галузі та харчовій промисловості затребувані вантажні ланцюги

В енергетичній галузі та добувній промисловості, обробній галузі та харчовій промисловості затребувані вантажні ланцюги. Їх застосовують на пристрої, що подають, і підйомно-транспортні механізми. З основного функціоналу варто відзначити підвіску та підйом вантажів. Вантажні ланцюги потрібні на підйомних установках гідротехнічних споруд – на талях та лебідках, блоках. Важливо грамотно підійти до вибору вантажних ланцюгів. Ви зможете купити ланцюг вантажний на сайті Компрі, відвідавши його у зручний час.

Типи та сфери використання вантажних ланцюгів

Можливі круглоланкові вантажні ланцюги зварного типу, а також пластинчасті. Успішно використовують пластинчасті ланцюги у різних сферах. Це будівельна техніка та конструкції ліфтів, а також підйомні пристрої та ручні талі. Також варто виділити обладнання, що транспортує. Затребувані вантажні ланцюги як противаги підйомно-транспортного обладнання.

Для того щоб гарантовано безперебійність та стабільність, надійність роботи обладнання, якісні вантажні ланцюги незамінні. Завдяки високій якості площинності ланцюгів, як у поперечному, так і поздовжньому напрямках, гарантований виробничий функціонал без збоїв. Завдяки добре обробленій вантажонесучій фінішній поверхні, стає можливим використовувати вантажні ланцюги як надійний помічник у виробництві різних рівнів складності.

Внаслідок обриву неякісного ланцюга можливі простої, а отже, фінансові збитки. Тому важливо вибирати міцне та надійне обладнання. Таким чином, вдасться гарантувати безперебійність роботи техніки, а також забезпечити безпеку персоналу.

Можливі різні типи пластинчастих вантажних ланцюгів – що функціонують на блоках з гладкою поверхнею та на зірочках. Перший варіант – із валиками закритого типу. Другий підходить для гребель та шлюзів, а також затребуваний у підйомно-транспортних механізмах.

Популярністю користуються шарнірні типи вантажних ланцюгів. Елементи виконуються із сталі високої якості шляхом термічної обробки. Тут можна сміливо відзначити гнучкість у площині, яка перпендикулярна до осей шарнірів, а також надійність.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)