ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВантажівка позбавила світла і тепла понад сотню донецьких будинків

Вантажівка позбавила світла і тепла понад сотню донецьких будинків

Водій 40-тонного автомобіля «Вольво» не врахував великі габарити своєї вантажівки та скоїв задньою частиною автомобіля наїзд на освітлювальну опору, яка впала на трубу газопроводу

У п'ятницю, 3 лютого, в Куйбишевському районі Донецька дорожньо-транспортна пригода залишила без світла і тепла більше сотні будинків.

«Приблизно о 17:00 водій 40-тонного автомобіля «Вольво», що належить ЗАТ «Комунтранс» міста Краматорська, розвертаючись біля будинку № 22, не врахував великі габарити своєї вантажівки та скоїв задньою частиною автомобіля наїзд на освітлювальну опору, яка впала на трубу газопроводу», - повідомили в прес-службі УДАІ Донецька. В одну мить вулиця залишилася без освітлення та газопостачання.

Злякавшись, винуватець пригоди з місця ДТП зник. Проте співробітникам Державтоінспекції Донецька вдалося в той же день розшукати водія вантажівки, який на момент приїзду оперативної групи, яка розслідувала обставини дорожньо-транспортної пригоди, вже перебував у нетверезому стані.

Зараз підраховують збитки, завдані аварією енергетикам і газовому господарству. За них необачливому водієві будуть виставлені рахунки на значні суми.

Джерело – газета «Сегодня»

 
Коментарі (0)