ГоловнаНовини ЖКГТранспортВартість проїзду у столичних маршрутках збільшиться на гривню

Вартість проїзду у столичних маршрутках збільшиться на гривню

Вартість проїзду в маршрутках підвищують лише приватні перевізники – тарифи на проїзд у комунальному транспорті залишаються незмінними
Вартість проїзду у приватних маршрутках столиці коштуватиме на гривню більше. Водночас, тарифи на проїзд у комунальних тролейбусах, трамваях та автобусах залишається незмінною. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.
 
У Департаменті пояснили – приватні перевізники Києва ініціюють збільшення вартості своїх послуг на одну гривню через підвищення заробітної плати водіям та іншим робітникам транспортних підприємств, що має відбутися у результаті зростання мінімальної зарплати в Україні.
 
Як зауважив керівник Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель, наразі міська влада спільно зі Світовим банком і ЄБРР завершує розробку нової транспортної схеми столиці, що дозволить зробити маршрути громадського транспорту більш оптимальними і зручними для мешканців. Окрім того, оновлюється парк автобусів, тролейбусів і трамваїв – у 2016 році було придбано більше сотні нових одиниць рухомого складу комунального громадського транспорту. 
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
25 Січня 2017 p. 21:57
Вартість і ціна - це різні поняття, але чиновники їх плутають, часто навіть навмисно.