ГоловнаКиївські будніБудівництвоВартість реконструкції Шулявського шляхопроводу зросла - КМДА

Вартість реконструкції Шулявського шляхопроводу зросла - КМДА

Збільшення загальної вартості реконструкції Шулявського мостового переходу в Києві обумовлено, зокрема, необхідністю реконструювати прилеглі вулиці і вулиці
Збільшення загальної вартості реконструкції Шулявського мостового переходу в Києві обумовлено, зокрема, необхідністю реконструювати прилеглі вулиці і вулиці, по яких здійснюються шляхи об'їзду, а також рядом інших факторів.
 
"На підприємстві пояснили, що в загальну кошторисну вартість об'єкта увійшла реконструкція прилеглих вулиць, оскільки вони поки не відповідають чинним в Україні нормам. Тому виникла необхідність в ряді робіт - розширення вулиць, облаштуванні зливової каналізації та інших мереж. Крім того, реконструкція передбачає додаткові обсяги робіт по установці ліфтів в підземних переходах - зокрема, їх збільшення з 2 до 4 од, оскільки з моменту розробки проекту реконструкції транспортної розв'язки в 2018 році в дію вступили нові будівельні норми "Будинки і споруди. Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення", - йдеться в повідомленні на сайті Київміськдержадміністрації з посиланням на КП" Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва".
 
У КМДА відзначають: "З огляду на численні звернення громадськості та жителів комплексу "Місце мрії", в рамках реконструкції передбачено додаткові роботи з комплексного благоустрою прилеглої території".
 

Нагадаємо, Шулявський шляхопровід, побудований в 1964 році, був закритий на реконструкцію з березня 2019 по липень 2020 року, в ході якої було повністю замінено полотно мосту. 

 
Коментарі (0)