ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВід наслідків негоди ніяк не відійдуть двоє областей України

Від наслідків негоди ніяк не відійдуть двоє областей України

В Україну повернулася негода: дощ, сильні шквальні пориви вітру. У наслідок останнього погіршення погодних умов без світла залишаються мешканці двох областей України.

Станом на ранок 2 червня залишаються знеструмленими 133 населених пункти у двох областях України, а саме: в Одеській - 131 і Київській - 2 н.п. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС.

Стабілізована подача електропостачання в 265 населених пунктів: 130 - Одеської та 81 - Київської області.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в ніч з 31 травня на 1 червня внаслідок несприятливих погодних умов (сильний дощ і шквалисті пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, було знеструмлено 398 населених пунктів у шести областях України.

Найбільше постраждала Одеська область, де без електроенергії залишилися жителі 261 населеного пункту, в Київській області було знеструмлено 83 населених пункти, у Житомирській області - 23 населених пункти, у Вінницькій області - 20, у Миколаївській області - 7 та Волинській області - 4 населених пункти.

Протягом 1 червня відновлено електропостачання в населені пункти Житомирської, Вінницької, Миколаївської та Волинської областей.

 
Коментарі (0)