ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаВід реструктуризації "зелених" тарифів виграє кінцевий споживач - Шмигаль

Від реструктуризації "зелених" тарифів виграє кінцевий споживач - Шмигаль

Прем'єр-міністр висловив сподівання, що від підписання Меморандуму виграє в першу чергу кінцевий споживач
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль переконаний у тому, що від підписання меморандуму між українською владою та виробниками електричної енергії з відновлювальних джерел (ВДЕ) щодо реструктуризації "зелених" тарифів виграє у першу чергу кінцевий споживач, про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
"Розумію позицію кожного інвестора. Проте кінцеву ціну за електроенергію платить споживач - тобто всі громадяни, які купують товари в магазинах. Уряд діє в їхніх інтересах. Саме тому ми йдемо цим довгим шляхом перемовин, і, впевнений, досягнемо компромісу", - сказав Денис Шмигаль на зустрічі з інвесторами та виробниками електричної енергії з відновлювальних джерел.
 
Прем'єр-міністр висловив сподівання, що від підписання Меморандуму виграє в першу чергу кінцевий споживач.
 
Нагадаємо, раніше урядовці заявляли про те, що в рамках переговорів з інвесторами в галузі ВДЕ узгоджені майже всі ключові положення меморандуму.
 

Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища в переговорах з інвесторами в поновлювані джерела енергії (ВДЕ) неодноразово заявляло про намір досягти домовленостей по реструктуризації "зеленого" тарифу без пролонгації терміну виплат. 

 
Коментарі (0)