ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВід рук комунальників у Запоріжжі «падають» дерева

Від рук комунальників у Запоріжжі «падають» дерева

Через страх погіршення погодних умов десятки дерев «впали» в Запоріжжі від рук комунальних служб.

З метою запобігання аварійних ситуацій у дворах житлових будинків і на вулицях Запоріжжя робітники КП «Основа» ведуть роботи з кронування та знесення старих дерев. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Так, на минулому тижні фахівці підприємства ліквідували 29 старих аварійних дерев. Роботи проведено за адресами: вул. Запорізька, 2, вул. Північне шосе, 28, вул. Будьонного, 16, вул. Парамонова, 19, вул. Олімпійська, 6, вул. Радгоспна, 18, вул. Північно-Кільцева, 15-б, 25, вул. Дослідна станція, 80, вул. Космічна, 104-а, вул. Малиновського, 18, вул. Чумаченко, 14, 16, вул. Комарова, 27, вул. Маяковського, 7.

Також було кроновано 42 дерева на вулицях: Жуковського, Анголенка, Запорізької, Полякова, Перемоги, Чубаря, Патріотичної, 12 Квітня, Дивногорської, Возз'єднання України та пр. Леніна.

Нагадаємо, у зв'язку з погіршенням погодних умов минулого тижня першими занепокоїлися обмерзанням і падінням гілок з паркових дерев і дерев біля житлових будинків львівські комунальники.

 
Коментарі (0)