ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВід севастопольців приховують проекти забудови

Від севастопольців приховують проекти забудови

Представлені на конкурс роботи не тільки не виставили в холі СМДА. Їх немає і на п'ятому поверсі, де розташовується Управління містобудування та архітектури міської адміністрації

На сайті Севастопольської міської державної адміністрації з'явилося оголошення про те, що з 28 квітня по 10 травня в холі СМДА проходитиме відкрита презентація конкурсних робіт по концепції забудови району мису Кришталевий. Але поки що проекти севастопольцям не показали.

Представлені на конкурс роботи не тільки не виставили в холі СМДА. Їх немає і на п'ятому поверсі, де розташовується Управління містобудування та архітектури міської адміністрації. Усі кабінети зачинені, чиновників немає на місці, уточнити долю мису Кришталевий нема у кого.

Нагадаємо, що в березні було оголошено про конкурс на концепцію архітектурно-містобудівного рішення забудови території мису Кришталевий з урахуванням її історичного значення в умовах існуючої містобудівної ситуації. Від проектувальників вимагали продумати оптимальну пішохідно-транспортну схему, комплексний благоустрій та озеленення території, систему обмежень для забудовників. Організатори конкурсу обіцяли провести його максимально прозоро, а за перше місце дати премію в 10 тис. гривень.

Подано 14 заявок. Але очевидно за два місяці, які минули з моменту оголошення про конкурс, прагнення до гласності у Управління містобудування та архітектури зійшло нанівець.


Джерело – «Бізнес&політика»

 
Коментарі (0)