ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВід сьогодні у Київ повертається гаряча вода

Від сьогодні у Київ повертається гаряча вода

Вже сьогодні у кранах київських будівель з’явиться гаряча вода. Щоправда, це стосується лише шкіл, дитсадків та лікарень столиці. Побутовим споживачам обіцяють повернути гаряче водопостачання пізніше, але також протягом вересня.

Від сьогодні у школах, лікарнях та дитячих садках столиці з'явиться гаряча вода. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передає прес-служба мера.

«Наразі більша частина міста відключена від постачання гарячої води. І це не тому, що Кличко так захотів, а тому, що немає постачання газу», - наголосив мер Києва. 
 
Віталій Кличко запевнив, що робить все, аби вирішити цю проблему і проводить постійні консультації з урядовцями. «1 вересня гаряча вода з'явиться в дитячих садках, лікарнях, школах. І я роблю все для того, щоб так само у вересні з'явилася гаряча вода в кожній квартирі киян», - додав він. 
 
Окрім того, пан Кличко висловив впевненість, що вдасться вирішити питання теплопостачання в квартири киян в зимовий період. «Ми шукаємо альтернативні джерела енергії. І наше ключове завдання - щоб в квартирах киян взимку було тепло. Я впевнений, що з цим завданням ми впораємося», - додав мер Києва.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у липні «Київенерго» знизило використання природного газу для підігріву води населенню приблизно на 40% в порівнянні з минулим місяцем.
 
Коментарі (0)