ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВідключення газопостачання у Донецьку б`ють рекорди

Відключення газопостачання у Донецьку б`ють рекорди

Донецьк продовжує переживати значні проблеми пов`язані з газопостачанням. Сьогодні кількість відключених від «блакитного» палива споживачів, побила рекордний показник.

Станом на ранок 24 листопада кількість відключених від газопостачання абонентів у Донецьку перевищує рекордний показник - понад 5 тисяч. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

Відповідно до повідомлення, аварійно-відновлювальні бригади продовжують роботи з відновлення газопостачання.

«ПАТ «Донецькміськгаз» приймає необхідні міри для стабілізації тиску в газових мережах», - зазначається у повідомленні.

Також, у Донецьку відновлено водопостачання до Київського району міста.           «Завдяки спільним діям компанії «Вода Донбас» та КП «Донбасмісьводоканал» було введено в експлуатацію, раніше зруйнований,технічний водопровід , що дало змогу налагодити подачу технічної води в селища 1 і 2 Адмінмайданчика Куйбишівського району», – повідомляє прес-служба. Відновити централізоване водопостачання питної води не вдалося.

«Незважаючи на зусилля працівників компанії «Вода Донбасу», водопостачання зараз не здійснюється через  несправність енергозабезпечення в даних мікрорайонах» - наголошується у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Донецьку не припиняються артобстріли. Наслідком цього численні руйнування будинків і пошкодження комунікації міста.

 
Коментарі (0)