ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаВідключення світла у Харкові можуть пом’якшити на вихідні

Відключення світла у Харкові можуть пом’якшити на вихідні

У Харкові енергетики поетапно відновлюють живлення в місті, пом’якшити графіки відключень світла у житлових будинках можуть у вихідні

 

У Харкові енергетики поетапно відновлюють живлення в місті, пом’якшити графіки відключень світла у житлових будинках можуть у вихідні. Про це повідомив голова правління Укренерго Володимир Кудрицький у вівторок, 26 березня.

За словами Кудрицького, повне відновлення енергопостачання у Харкові можливе через один або два тижні. Пом’якшити графіки відключень цього тижня можуть завдяки теплій погоді, яку прогнозують на вихідні.

«Ворог це враховує». Росіяни цілили по об'єктах, які менше захищені — Романенко про удар по ДніпроГЕС і критичній інфраструктурі

«У цьому ситуація значно відрізняється від минулого опалювального сезону, коли обладнання було в дефіциті. Єдиний стримуючий фактор — це певний час, який потрібен для того, щоб здійснити всі ремонтні роботи», — додали в Укренерго.

Як зазначив Кудрицький, Укренерго далі оцінює збитки, завдані енергосистемі під час ракетних та дронових атак.

«Оцінка збитків, завданих енергосистемі під час ракетних та дронових атак, ще триває. Але вже точно можна сказати, що це — десятки мільйонів гривень для підстанцій Укренерго та сотні мільйонів гривень для електростанцій», — додав він.

22 березня Росія масовано атакувала Україну шахедами, крилатими і балістичними ракетами. Харківська область була атакована 22 ракетами різного типу, зокрема, С-300 та Іскандер.

Харків фактично повністю залишився без світла. У місті виникли проблеми з подачею води та тепла.

 

 

 
Коментарі (0)