ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВідкриття метрополітену - це великий ризик нових спалахів захворюваності - Денис Шмигаль

Відкриття метрополітену - це великий ризик нових спалахів захворюваності - Денис Шмигаль

Відкриття метрополітену - це великий ризик нових спалахів захворюваності, саме тому його відкриють на передостанньому етапі виходу із карантину. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль
Відкриття метрополітену - це великий ризик нових спалахів захворюваності, саме тому його відкриють на передостанньому етапі виходу із карантину. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі "Українського радіо".
 
"Для Києва, Харкова, де більше 1 мільйона населення - це величезний ризик… Тому відкриття метрополітену передбачається у два етапи. На третьому етапі послаблення карантинних заходів метро запрацює для окремих категорій громадян й буде їздити при певних обмеженнях. На четвертому етапі – це практично етап завершення епідемії в Україні, розрахований та офіційно підтверджений… метрополітен буде працювати у звичайному режимі", - впевнений Денис Шмигаль.
 
Прем’єр-міністр вважає, що зараз можливостей відкриття міжміського транспорту немає.
 

"Міський транспорт ходитиме й далі у тих режимах, як і ходив. Вже мери будуть приймати рішення про збільшення кількості транспорту, зміну його графіку роботи", - додав Денис Шмигаль. 

 
Коментарі (0)