ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВідкриття севастопольських пляжів під загрозою зриву

Відкриття севастопольських пляжів під загрозою зриву

У Севастополі до 15 травня повинні бути видані паспорти на відкриття та введення в експлуатацію всіх міських пляжів. Однак, існує ряд проблем в підготовці зон відпочинку до весняно-літнього періоду

У Севастополі до 15 травня повинні бути видані паспорти на відкриття та введення в експлуатацію всіх міських пляжів. Однак, існує ряд проблем в підготовці зон відпочинку до весняно-літнього періоду.

Про це під час апаратної наради в міській адміністрації повідомив голова КП «Благоустрій», депутат міської ради Карп Булатов, інформує прес-служба СМДА.

Серед основних спірних моментів – своєчасність відкриття пляжів Кришталевого і Сонячного через відмову приватних підприємців по закінченню договорів оренди передати інфраструктуру пляжів КП «Благоустрій». Крім того, існує дефіцит фінансування заходів з підтримання чистоти та прибирання прибережних територій.

Всього на ці потреби, згідно з доповіддю Карпа Булатова, необхідно затратити 3,5 млн грн. Велику частину цієї суми (2,6 млн грн) планується отримати завдяки договорам, укладеним з підприємцями, які будуть працювати в літній час на пляжах міста. Однак при цьому дефіцит складе близько 0,9 млн грн.

Керівник комунального підприємства звернувся до голови госадмінстраціі Володимиру Яцубі з проханням виділити відповідні кошти на обслуговування пляжів.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)