ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВідновлена ​​робота Південнодонбаського водопроводу

Відновлена ​​робота Південнодонбаського водопроводу

У Донецькій області сьогодні о 08:50 були запущені насосні агрегати на насосній станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу.

У Донецькій області сьогодні о 08:50 були запущені насосні агрегати на насосній станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу.

Як повідомляє прес-служба КП «Вода Донбасу», після заповнення водопровідної мережі вода надійде на Червоноармійську та Великоанадольський фільтрувальні станції.

Також про запуск насосної станції повідомив губернатор Донеччини Павло Жебрівський. За його словами, вже сьогодні ввечері вода буде в кранах сотень тисяч жителів регіону.

«Система успішно пройшла тестові випробування, вода пішла на фільтрувальні станції. Спочатку заповнять резервуари, і до вечора вода буде в кранах у людей (в кожному місті - своя подача) », - написав Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

Він також подякував усім, хто допоміг утримати ситуацію з водопостачанням під контролем - співробітникам ГСЧС, місцевим громадам і представникам влади, благодійним організаціям і Червоному Хресту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через обстріли і пошкодження комунікацій на Донеччині без водопостачання знаходяться 388 тисяч жителів. У 72-х населених пунктах воду подають із резервуарів за годинах

 

 
Коментарі (0)