ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВідновлення львівських водозборів затягнеться до п'ятниці

Відновлення львівських водозборів затягнеться до п'ятниці

Ситуація з водопостачанням Шевченківського району Львова стабілізується.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора через негоду було знеструмлено кілька водозаборів Північної групи, внаслідок чого було понижено тиск води у Шевченківському районі.

Через обледеніння ліній електропередач та падіння дерев трапилися обриви дротів та короткі замикання в системі електропостачання водозаборів Завадів, Крехів, Шостаки, Рава-Руська, Магерів, вийшла з ладу пускова апаратура глибинних двигунів та насосів. Від учора на місці виникнення аварій працюють ремонтні бригади водоканалу, задіяно 50 працівників та 10 одиниць техніки.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Незважаючи на дуже складну аварійну ситуацію, ми не припиняли водопостачання Шевченківського району. Сьогодні впродовж дня вдалося відновити роботу 6 свердловин: о 13:00 запрацювали Зарудці, а о 16:00 запустили насосні станції у Ямельні та Мальчицях. Ремонти тривають. Плануємо до 20:00 запустити водозабір у Крехові. Зараз з 27 свердловин працює 20. Загалом, ситуація з водопостачанням Шевченківського району стабілізується» - розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Аварійно-відновлювальні роботи по відновленню електропостачання водозабору Магерів триватимуть у четвер-п’ятницю.

 
Коментарі (0)