ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Відповідальність за початок опалювального сезону лежить на місцевій владі - Прем'єр-міністр

Відповідальність за початок опалювального сезону лежить на місцевій владі - Прем'єр-міністр

Відповідальність за початок опалювального сезону лежить на місцевій владі і уряд стежитиме за цим процесом, щоб не було проблем
Відповідальність за початок опалювального сезону лежить на місцевій владі і уряд стежитиме за цим процесом, щоб не було проблем, про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
 
"Запаси вугілля і газу у нас рекордні. Готовність будинків, мереж, котелень уже більш ніж 95%, підготовка триває відповідно до графіків. Українці отримають тепло вчасно одразу після початку опалювального сезону", - сказав Шмигаль.
 
Він нагадав, що відповідальність за початок опалювального сезону лежить на місцевій владі.
 
"Уряд у свою чергу стежитиме за процесом, щоб не було проблем. Ми бачимо, що щороку у різних містах виникають труднощі. У цьому році таких проблем бути не повинно", - відзначив Шмигаль.
 
Нагадаємо, Уряд затвердив законопроєкт, який передбачає що встановлення тарифів на теплову енергію, гарячу воду, водопостачання, водовідведення, повністю передається від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг до місцевої влади.
 

"Ми схвалили проєкт закону, яким пропонуємо передати повноваження встановлювати тарифи на теплову енергію, гарячу воду, водопостачання та водовідведення від НКРЕКП до місцевої влади. Тепер очікуємо на підтримку законопроєкту Верховною Радою", - заявив Денис Шмигаль. 

 
Коментарі (0)