ГоловнаНовини ЖКГПодіїВідсьогодні до Кабміну можна звернутися з електронною петицією

Відсьогодні до Кабміну можна звернутися з електронною петицією

Відсьогодні до Кабінету міністрів України можна звернутися з електронною петицією для ініціювання вирішення важливих суспільних питань

Відсьогодні до Кабінету міністрів України можна звернутися з електронною петицією для ініціювання вирішення важливих суспільних питань. Про це повідомив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, відсьогодні ви можете ініціювати вирішення важливих суспільних питань шляхом подання електронної петиції до Кабміну: http://petition.kmu.gov.ua/. Це дієвий інструмент залучення громадян до формування пріоритетів державної політики та прийняття управлінських рішень", - написав Володимир Гройсман.
 
Очільник уряду пояснив, що, зареєструвавшись на сервісі, громадяни можуть як подати електронні петиції до Кабінету міністрів України, так і підтримати вже створені. Для розгляду петиція має набрати не менше 25 тис. голосів протягом не більше трьох місяців з дня оприлюднення.
 
"Ми продовжуємо запровадження сучасних інструментів електронного урядування та електронної демократії на рівні Кабміну", - підкреслив Прем'єр.
 
 
Коментарі (2)
Коля Пухов
29 Серпня 2016 p. 21:40
Є пропозиція звернутися з електронною петицією щодо штучного приписування боргів споживачам компослуг. Тобто, притягати до відповідальності надавачів компослуг, які приписали борг споживачу, а потім виявилося, що цього боргу немає. Бо фактично штучне приписування боргу є не чим іншим як спробою крадіжки, і за цю спробу досі немає ніякої відповідальності.
Коля Пухов
29 Серпня 2016 p. 21:46
Наприклад, "Київгаз" та "Київводоканал" штучно та безпідставно приписують борги побутовим споживачам, тобто фактично намагаються тих споживачів обікрасти, чи може точніше, шахрайським способом заволодіти їхніми грошима -- дуже неприємно ці держструктури дратують пересічних сумлінних споживачів, піднімаючи і без того досить високий рівень невдоволення владою та напруженість у суспільстві.