ГоловнаНовини ЖКГПодіїВідсьогодні Рівненська область переходить до «червоної» зони

Відсьогодні Рівненська область переходить до «червоної» зони

Рівненська область з 27 січня переходить до «червоного» рівня епідемічної небезпеки у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19
Рівненська область з 27 січня переходить до «червоного» рівня епідемічної небезпеки у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.
 
Відповідне рішення було ухвалено на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), про це повідомила пресслужба Кабміну. 
 
«Ситуація з поширенням захворюваності на COVID-19 у Рівненській області погіршилася. Тож є необхідність у посиленні карантинних обмежень та переходу області до “червоного” рівня епідемічної небезпеки. Водночас варто нарощувати темпи вакцинації — нагадую про рекомендації захистити імунітет бустерною дозою вакцини від коронавірусної хвороби. Наразі є всі можливості, аби зробити щеплення», – говориться у повідомлені.
 

Нагадаємо, на минулому засіданні комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки в Івано-Франківській області з 24 січня.  

 
Коментарі (0)