ГоловнаНовини ЖКГПодіїВідсьогодні за програмою єПідтримка можна буде отримати 500 грн за бустерну дозу

Відсьогодні за програмою єПідтримка можна буде отримати 500 грн за бустерну дозу

Українці, які щепляться бустерною дозою вакцини проти COVID-19, отримають додатково 500 грн у межах президентської ініціативи єПідтримка.
Українці, які щепляться бустерною дозою вакцини проти COVID-19, отримають додатково 500 грн у межах президентської ініціативи єПідтримка. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
 
«Уряд ухвалив зміни до програми. За ініціативою Президента Володимира Зеленського українці, які зробили бустерну дозу вакцини, з 14 березня зможуть отримати додатково 500 грн на спеціальний рахунок єПідтримки», — зазначив Прем’єр-міністр.
 
Також Денис Шмигаль відзначив, що люди віком від 60 років та особи з інвалідністю І та ІІ групи зможуть витратити кошти в межах програми на ліки та оплату житлово-комунальних послуг.
 
Нагадаємо, раніше Уряд ухвалив значні зміни в постанову щодо програми єПідтримка. Так, незабаром люди з інвалідністю І та ІІ груп зможуть витратити кошти в межах програми єПідтримка на ліки. А люди з інвалідністю І та ІІ груп та особи від 60 років — на комунальні послуги. Наразі в Україні понад 1 млн громадян з інвалідністю, які належать до І та ІІ груп.
 

 

 
Коментарі (0)