ГоловнаНовини ЖКГПодіїВідстороненого заступника голови «Нафтогазу» повернули на посаду

Відстороненого заступника голови «Нафтогазу» повернули на посаду

Перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергій Перелома, якого підозрюють в розкраданні коштів ВАТ "Одеський припортовий завод" повернувся до виконання обов’язків.
Перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергій Перелома, якого підозрюють в розкраданні коштів ВАТ "Одеський припортовий завод" повернувся до виконання обов’язків, передає прес-служба НАК "Нафтогаз".
 
“НАК „Нафтогаз України“ повідомляє, що перший заступник голови правління Сергій Перелома повернувся до виконання своїх службових обов’язків в компанії з 15 вересня 2016 року”, — йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, рішенням Апеляційного суду Києва Сергій Перелома був відсторонений від виконання своїх обов’язків в Нафтогазі з 12 по 14 вересня включно.
 
Раніше, 14 липня, працівниками Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримані перший заступник голови правління НАК “Нафтогаз” Сергій Перелома та перший заступник правління ПАО “Одеський припортовий завод” Микола Щуріков.

За версією слідства, з травня до грудня 2015 року підозрювані організували схему з виведення коштів шляхом закупівлі за завищеними цінами природного газу, видобутого ПАТ “Укрнафта”, для потреб “Одеського припортового заводу”. 

 
Коментарі (0)