ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняВелика французька страхова компанія вийшла з проекту "Північний потік-2"

Велика французька страхова компанія вийшла з проекту "Північний потік-2"

Компанія не надала жодних подробиць про причини відходу. Проект газопроводу вартістю понад дев'ять мільярдів євро викликає протидію з боку США і ряду європейських країн, включаючи Францію
Велика французька страхова компанія Axa 25 лютого повідомила про вихід з проекту "Північний потік-2", про це повідомляє видання Le Figaro.
 
"Як і інші, ми вирішили відмовитися від цього проекту", - сказав Альбан де Майлі несли, директор з ризиків та інвестицій компанії.
 
Компанія не надала жодних подробиць про причини відходу. Проект газопроводу вартістю понад дев'ять мільярдів євро викликає протидію з боку США і ряду європейських країн, включаючи Францію.
 
Противники "Північного потоку-2" вважають, що він підсилить залежність Німеччини і Євросоюзу від російського газу і, в кінцевому рахунку, від РФ в цілому. Згідно новинним повідомленнями, що з'явилися в останні дні, вісімнадцять великих компаній, включаючи Axa, вийшли, щоб уникнути санкцій США.
 
Відносини між Росією і Заходом в останні роки неухильно погіршуються. Отруєння, а потім і висновок російського опозиціонера Олексія Навального привели до зростання напруженості і нових санкцій.
 

Нагадаємо, більше 15 компаній добровільно вийшли з проекту "Північний потік-2", щоб уникнути покарання з боку США. Американський уряд включило в список останніх санкцій компанію ТОВ "КВТ-РУС" і належне їй російське судно "Фортуна". 

 
Коментарі (0)