ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВелике будівництво прийде на майже 400 об'єктів освіти

Велике будівництво прийде на майже 400 об'єктів освіти

Новий проект «Велике будівництво» включає в себе 375 об'єктів. Серед них 137 об'єктів, це загальноосвітні навчальні заклади, 116 садках і 122 спортивних об'єктах

Новий проект «Велике будівництво» включає в себе 375 об'єктів. Серед них 137 об'єктів, це загальноосвітні навчальні заклади, 116 садках і 122 спортивних об'єктах.

Про це у четвер, 21 травня під час брифінгу заявив міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов. Він також зазначив, що одну школу в Чернігівській області, яка будується з 1989 року, планують відкрити вже цієї осені.

Міністр також пояснив, що контролювати всі об'єкти будуть глави обласних адміністрацій, проте міністерство перевірятиме будівельні майданчики.

Представники міністерства вже здійснили ряд робочих поїздок до Полтавської, Чернігівської, Кіровоградської, Черкаської, Вінницької та Рівненської області, - повідомив міністр.

Нагадаємо, в Україні планують мобілізувати розвиток переробної галузі шляхом скорочення експорту сировини. Про це повідомляє секретар Комітету Верховної Ради України з питань агарної і земельної політики Іван Чайківський на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, український народ здатний своєю працьовитістю досягти великих висот в аграрному секторі діяльності і вже безліч разів доводив це на ділі, ставив рекордні показники врожайності того чи іншого сегмента ринку продовольства.

 

 
Коментарі (0)