ГоловнаВибір редакціїТранспорт«Велике будівництво» завершено на 87%

«Велике будівництво» завершено на 87%

У проектному офісі «Великого будівництва» — президентської програми, яку запустили в дію у 2020 році, повідомили про те, що виконання план-факту станом на 15 листопада зафіксовано на позначці 87%

 

У проектному офісі «Великого будівництва» — президентської програми, яку запустили в дію у 2020 році, повідомили про те, що виконання план-факту станом на 15 листопада зафіксовано на позначці 87%. Також було сказано, що до кінця грудня «Велике будівництво» вийде на показник 95% готовності.

Якщо говорити про готовність об’єктів за планом, то шкіл побудували та відремонтували 93%, доріг державного значення — 92%, дитячих дошкільних установ і спортивних об’єктів — 89 і 87% відповідно. У списку є ще дороги місцевого значення — їх відремонтували, а місцями побудували з нуля 81%, а штучних споруд звели 78%.

Уже складено план на 2021 рік. До нинішніх об’єктів в ньому додали пункти пропуску на кордоні, оновлення регіональної авіаінфраструктури та багато інших пункти. Зокрема, в ВРУ прийняли законопроект стосовно перенаправлення 3,16 млрд гривень на інфраструктурні об’єкти, більшість з яких належить до категорії недобудов. У цей список увійшов міст у Запоріжжі, будинок культури в Каневі, Ужгородський центр перинатології, акушерства та гінекології, онкоцентр в Харківській області, стадіон «Металург» в Кривому Розі тощо.

 

 

 

 
Коментарі (0)