ГоловнаКоментаріПодіїІ.Верещук: "Проведемо ревізію соціальних виплат громадянам, які проживають в окупації"

І.Верещук: "Проведемо ревізію соціальних виплат громадянам, які проживають в окупації"

Українські чиновники проведуть ревізію соціальних виплат громадянам, які проживають в окупації. Частина з них може бути скасована
Українські чиновники проведуть ревізію соціальних виплат громадянам, які проживають в окупації. Частина з них може бути скасована, про це розповіла міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірину Верещук, пише "Україна Комунальна".
 
За її словами, зараз частина виплат потребує ревізії з точки зору соціальної справедливості та політичної доцільності. Тому слід оцінити, наскільки виправдано проводити такі платежі.
 
Верещук нагадала, що зараз Україна продовжує виплати окремим категоріям вчителів, лікарів та працівників держпідприємств, а також переселенцям в окупації. Також тривають і виплати субсидій та пільг, незважаючи на те, що надання комунальних послуг фактично не відбувається.
 

"Поки ми не говоримо про скасування виплат. Ми говоримо про ревізію та оцінку доцільності з точки зору поточної реальності. За результатами ревізії деякі виплати можуть бути припинені або призупинені. Найближчим часом міністерства і відомства проведуть ревізію і нададуть робочі пропозиції", - уточнила міністр. 

 
Коментарі (0)