ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВерховна рада може відкоригувати законодавство сфери ЖКГ

Верховна рада може відкоригувати законодавство сфери ЖКГ

Сьогодні відбудеться пленарне засідання Верховної ради. На порядку денному розгляд проекту державного бюджету 2015 і низки законопроектів, які стосуються сфери ЖКГ.

Верховна Рада планує на пленарному засіданні в неділю розглянути проект державного бюджету і 17 супутніх законопроектів. Про це йдеться у порядку денному засідання.

Бюджет значиться останнім у порядку. Перед ним парламентарії мають намір, зокрема, ввести 25% відрахування податку на доходи фізичних осіб у всіх регіонах і збільшити його для Києва з 50% до 60% (законопроект №1557), розглянути проект закону №1505 про продовження терміну мораторію на відчуження гуртожитків.
 
Також депутатам пропонується повторно розглянути в першому читанні законопроект №1577 про скасування безкоштовного проїзду в громадському транспорті чорнобильців та учасників бойових дій.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 25 грудня Верховна рада прийняла за основу законопроект №1610 «Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті». Документ пропонує заборонити забирати житло в позичальників за прострочені валютні кредити. 
 
Коментарі (0)