ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВесна принесла у Житомир… темряву

Весна принесла у Житомир… темряву

Проблема пошкодження ліній електропередач – сезонна. Кабельні лінії знаходяться в землі, а з настанням весни вона починає размерзатись і рухатися, що призводить до пошкодження кабелів

У Житомирі вранці 12 березня два мікрорайони міста залишилися без світла.

Електрика зникла в районі Крошні на вулицях Щорса, Кірова, Білоруській, Звягельській, Садовій, Крошенській та Маршала Рибалка, а також у центрі міста – на вулицях Великій Бердичівській, Шевченка і Довженка сталися аварії електромереж.

«Аварії виникли через пошкодження ліній електропередач. Світло в будинках відсутнє близько години. Зараз усіх споживачів забезпечили резервним живленням, а на місцях аварії тривають ремонтні роботи. Проблема пошкодження ліній електропередач – сезонна. Кабельні лінії знаходяться в землі, а з настанням весни вона починає размерзатись і рухатися, що призводить до пошкодження кабелів», - розповів «за гарячими слідами» інженер Житомирського РЕМу Олександр Мамровський.

Також, близько 13:00 вчора світло зникло в будинках на вулиці Малій Бердичівській, Київській та на Старому Бульварі. Причина та сама – пошкодження кабелю в землі.

Джерело – Житомир.info

 
Коментарі (0)