ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГВ.Гройсман: «Грати зі мною у «кішки-мишки» несерйозно і безперспективно»

В.Гройсман: «Грати зі мною у «кішки-мишки» несерйозно і безперспективно»

Всі підстави для зниження цін на газ для населення з 1 травня – і економічні, і юридичні – є. І Уряд прийняв низку рішень, які зобов’язують НАК «Нафтогаз України» знизити ціну для споживачів
Всі підстави для зниження цін на газ для населення з 1 травня – і економічні, і юридичні – є. І Уряд прийняв низку рішень, які зобов’язують НАК «Нафтогаз України» знизити ціну для споживачів, передусім, для населення.
 
Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
 
«Треба виконати постанову Уряду, і з 1 травня опустити ціну на газ. Якщо менеджмент НАК «Нафтогаз України» цього не зробить, значить він є нечесним. А якщо це так, то я вже казав: поставлю питання про звільнення керівника (НАК «Нафтогаз України») на наступному засідання Уряду. Їм (НАК «Нафтогаз України) потрібно перестати крутити цією темою у такому цинічному варіанті», - наголосив Володимир Гройсман.
 
Він додав, що НАК «Нафтогаз» - державна компанія, і Уряд поважає ті принципи корпоративного управління, які там запроваджені. Але якщо в самій компанії ці принципи не поважають, то ситуацію треба виправляти.
 

«Підстави для зниження ціни є, - сказав Володимир Гройсман. - Грати зі мною у «кішки-мишки» несерйозно і безперспективно. Якщо вони (керівники НАК «Нафтогаз України») введуть в оману громадян, то це буде покарано». 

Компанія "Енерджи Лайн" здійснює постачання електричної енергії споживачу. Сьогодні кожен може вільно обрати електропостачальника. До ваших послуг постачання електричної енергії від найкращого постачальника.

 
Коментарі (0)