ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоВ.Гройсман: На цьому тижні уряд внесе у Парламент бюджет на 2017 рік

В.Гройсман: На цьому тижні уряд внесе у Парламент бюджет на 2017 рік

За словами Володимира Гройсмана, у бюджеті на 2017 рік будуть закладені видатки на освіту, економіку, аграрний сектор та енергетику.

Кабінет Міністрів України на цьому тижні внесе до Верховної Ради проект бюджету на 2017 рік. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму традиційному відеозверненні у Facebook.

“На цьому тижні уряд внесе у Парламент бюджет на 2017 рік. Ми зробимо це чи не вперше вчасно, ми абсолютно готові до дискусії”, — сказав Володимир Гройсман.
 
За словами Прем'єр-міністра, у бюджеті на 2017 рік будуть закладені видатки на освіту, економіку, аграрний сектор та енергетику: “Ми зберігаємо децентралізацію, ми зробимо стимули для розвитку національної економіки, ми будемо будувати українські дороги. Ми підтримуємо аграріїв і фермерів для того, щоб вони могли розвиватися і робити свою продукцію якісною. Ми зробимо все для того, щоб запустити нові програми енергоефективності — Україна повинна стати енергонезалежною країною, але це можливо лише тоді, коли політика держави буде зрозумілою абсолютно всім. Ми підтримуємо освітян, ми вважаємо, що в цьому році ми маємо започаткувати процес підвищення заробітних плат для українського вчителя”.
 
Коментарі (0)