ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГВ.Гройсман:«Якщо менеджери НАК не зрозуміють, що вони найняті державою, наслідок буде один – зміна менеджменту»

В.Гройсман:«Якщо менеджери НАК не зрозуміють, що вони найняті державою, наслідок буде один – зміна менеджменту»

Менеджмент будь-якої державної компанії, передусім НАК «Нафтогаз України» - це найняті управлінці, мета яких – ефективно управляти державним активом, а не гратися з населенням чи то ціною на газ.
Менеджмент будь-якої державної компанії, передусім НАК «Нафтогаз України» - це найняті управлінці, мета яких – ефективно управляти державним активом, а не гратися з населенням чи то ціною на газ, чи то іншими питаннями.
 
Про це казав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду. 
 
Він нагадав, що 24 квітня, сплив термін, протягом якого НАК «Нафтогаз України» мав знайти рішення для зниження ціни на газ для населення - згідно з динамікою світових ринків. 
 
«У понеділок, 22 квітня, «Нафтогаз» мене почув. Вони зменшують з 1 травня ціну на тисячу кубів. Думаю, це буде не останнє зниження, адже ринки показують (відповідну динаміку)», - сказав Володимир Гройсман. 
 
Він також нагадав, що питання ціни  стало другим попередженням для менеджменту «Нафтогазу». 
 

«Перша епопея була з контрактом, друга – з цінами на газ, третьої не буде. Якщо менеджери НАК не зрозуміють, що вони найняті державою, аби ефективно управляти компанією, а не гратися з народом, наслідок буде один – зміна менеджменту «Нафтогазу», - наголосив Володимир Гройсман. 

 
Коментарі (0)