ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГВ.Гройсман:«Підвищення пенсій не вплине на субсидії за ЖКП»

В.Гройсман:«Підвищення пенсій не вплине на субсидії за ЖКП»

Підвищення пенсій з жовтня 2017р, в разі ухвалення ВР урядового законопроекту пенсійної реформи, не вплине на виконання програми надання субсидій за житлово-комунальні послуги та придбання палива.
 
 
Підвищення пенсій з жовтня 2017 року, в разі ухвалення Верховною Радою урядового законопроекту пенсійної реформи, не вплине на виконання програми надання субсидій за житлово-комунальні послуги та придбання палива. Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час своєї поїздки у Вінницю, повідомляє прес-служба КМУ.
 
«Що стосується соціального захисту, зокрема субсидій, то у держави є всі інструменти, щоб це забезпечити на високому рівні. Ми це обіцяли і зробили минулого опалювального сезону, ми це (надання субсидій) зробимо і в наступному опалювальному сезоні. Держава буде турбуватися про тих, кому потрібна підтримка», - сказав Глава Уряду.

Нагадаємо, що через запровадження пенсійної реформи 5 млн 620 тис. українських пенсіонерів будуть отримувати щомісячні доплати до пенсії від 200 до близько тисячі гривень. 

 
Коментарі (0)