ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГВ.Гройсман:«Жодних підстав для підвищення розмірів тарифів зараз немає»

В.Гройсман:«Жодних підстав для підвищення розмірів тарифів зараз немає»

Сьогодні немає підстав говорити про підвищення розмірів тарифи на житлово-комунальні послуги.
Сьогодні немає підстав говорити про підвищення  розмірів тарифи на житлово-комунальні послуги. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "112 Україна" вчора.
 
"Жодних зараз підстав говорити про підвищення цін на тарифи немає", - заявив він.
 
Прем’єр-міністр сказав, що головне завдання сьогодні - позбутися енергетичної залежності країни, і Уряд вживає заходів у цьому напрямку. Так, минулого року Кабінет Міністрів зупинив падіння і відновив добичу українського газу. Цього року власного газу в Україні буде видобуто на 500 млн кубометрів більше, ніж минулого року, що сприятиме зміцненню енергетичної незалежності.
 
Прийнявши рішення про встановлення граничної ціни на газ, Уряд викорінив оборудки у газовій сфері тих, хто "грів руки" на різних цінах на газ, та захистив людей системою субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.
 
"Я не для того прийшов працювати в Уряд, щоб збільшувати нашу залежність. Я хочу, щоб Україна була сильною, економічно, енергетично незалежною, щоб це була країна, в якій нормально, якісно живуть люди", - підкреслив Володимир Гройсман.

Глава Уряду зауважив, що тарифи затверджує Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) за розрахунками теплокомуенерго, що належать міським громадам. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов1
08 Квітня 2017 p. 22:30
УК, чому ця стаття - гумореска знаходиться у розділі Коментарі?
Коля Пухов
11 Квітня 2017 p. 20:41
"Київводоканал" присилає свої платіжки біля 20-го числа, а сплатити треба до 20-го числа. Як таке може бути? Думаю, це робиться навмисно, щоб сплачені після 20-го числа гроші не були зараховані . Особисто я неодноразово стикався з випадками, коли сплачена після 20-го числа (але до 25-го) сума у наступній платіжі зазначалась як "борг" -- таким способом "Київводоканал" створює псевдоборжників. Тобто, додатково дратує населення, яке і так вже роздратоване.