ГоловнаНовини ЖКГПодіїВибираємо кращий кондиціонер 2019 року для квартири

Вибираємо кращий кондиціонер 2019 року для квартири

Вибираємо кращий кондиціонер 2019 року для квартири. Сучасні кондиціонери — їх особливості.
Кондиціонер це найбільш популярна кліматична техніка в нашій країні. З його допомогою можна створити в приміщенні потрібний мікроклімат, не відчувати дискомфорту від літньої спеки та обігріти кімнату під час міжсезоння. Сучасні кондиціонери також очищають і зволожують повітря, роблячи його більш безпечним для здоров'я. Як і будь-які інші складні пристрої, вони періодично виходять з ладу, але недорогі запчастини для побутової техніки завжди допоможуть зробити швидкий ремонт. Оскільки у продажу представлено безліч моделей кондиціонерів, зробити правильний вибір буває досить складно. Така техніка відрізняється не тільки виробником, ціною та дизайном, але і технічними параметрами. У 2019 році для квартири найчастіше купують наступні моделі кондиціонерів.
 
 
Недорогий та функціональний Ballu BSD-09HN1
 
Ця компактна спліт-система ідеально підійде для вітальні або спальні з площею до 26 квадратних метрів. В режимі охолодження потужність пристрою становить 2640 Вт. Дана модель має клас енергоспоживання А, тому великі рахунки за електрику власникові не загрожують. Внаслідок наявності щільного дезодорирующего фільтра повітря надійно очищається від пилу та бактерій. Модель Ballu BSD-09HN1 також має наступні функції:
  • режим вентилювання без забору повітря з вулиці;
  • функція осушення повітря;
  • тихий режим нічної роботи;
  • система самодіагностики.
Ця спліт система має зручний цифровий дисплей. Управління здійснюється за допомогою дистанційного пульта або через модуль Wi-Fi. Користувач може зберегти оптимальне положення жалюзі в пам'яті пристрою. Внаслідок стильного внутрішнього блоку кондиціонер Ballu BSD-09HN1 впишеться в будь-який дизайн приміщення. Через ці та інші переваги він заслужено вважається кращим бюджетним вибором у 2019 році.
 
Продуктивний AR09RSFHMWQNER
 
Цей кондиціонер випущений відомою компанією Samsung, тому в його якості та тривалому терміні служби не приходиться сумніватися. Ця нова інверторна модель є одним з кращих варіантів домашнього кондиціонера у 2019 році. Включати його в режимі обігріву можна навіть при температурі -10°С. Потужність моделі становить цілих 3200 Вт. Якщо клімат вологий і повітря у квартирі сиріє, тоді кондиціонер AR09RSFHMWQNER варто купувати в першу чергу. Він може витягати до 1 літра рідини на годину. Пристрій практично не шумить (19 дБ) і має клас енергоспоживання А.
 
Стильний та надійний B09TS від LG
 
Цей кондиціонер має найвищу вартість з представлених моделей, але він відноситься до класу розумних пристроїв. Внаслідок оснащення інверторним двигуном він може працювати навіть при -15 °С. Є EZ-фільтр для генерації аіонів та очищення повітря. 
 
Коментарі (0)