ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВибух у домі під Донецьком забрав життя людей

Вибух у домі під Донецьком забрав життя людей

Під руїнами житлового будинку, знищеного бомбою, загинули люди. Окрім того, в результаті інциденту наявні постраждалі, серед яких одна дитина.

У місті Сніжному, що у Донецькій області, вибухнув житловий будинок через бомбу. В Раді національної безпеки і оборони заявляють, що по місту було нанесено авіаудар невідомими силами. Наразі спеціальна слідча комісія займається розслідуванням скоєної провокації. Про це на брифінгу повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

«Сьогодні приблизно о 7 ранку невідомий літак здійснив бомбардування  міста Сніжне Донецької області. Бомби впали прямо на центральній вулиці міста, вулиці Леніна», - сказав він.
 
Пан Лисенко додав, що ранковий наліт на Сніжне кваліфікується як цинічна та кривава провокація, розрахована на дискредитацію українських військових.
 
За останніми підрахунками під руїнами житлового будинку загинули 11 людей. Про це сказано на сайті Донецької облдержадміністрації. Постраждалих - 8, серед них є одна дитина. Її вже перевели в Донецьку обласну лікарню на лікування. Всім постраждалим медики надають необхідну допомогу.
 
Коментарі (0)