ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВ Донецьку замінять кілометри труб

В Донецьку замінять кілометри труб

В Донецьку прокладуть десятки кілометрів нових труб. Заміна мереж водопостачання відбуватиметься протягом 2014 року.

Після завершення опалювального сезону і з настанням теплої погоди, КП «Донецькміськводоканал» розпочинає масштабну роботу зі зміни мереж. Вже частково закуплені матеріали для ведення робіт. Про це «Україні Комунальні» повідомили в прес-службі Донецькміськводоканалу».

«За 2014 рік «Донецькміськводоканал» планує замінити по місту більше 24 км водопровідних і каналізаційних труб. Роботи по реконструкції будуть вестися на 118 вулицях міста, серед яких Ежена Патье, Рози Люксембург, Постишева, Новочеркаська, Сорочинська, Коротка, Шопена, Ковалько, Пухова, Аносова, Бойцова, Антокольського та багато інших. Найближчим часом за планом соціально-економічного розвитку розпочнуться роботи по заміні водопроводу на вулицях Донецької у Ворошиловському районі, Бахчисарайської в Київському, Цусимской в Калінінському, Семашко (в районі міської лікарні №24) у Кіровському та багато інших», –йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», напочатку лютого сотні киян залишилися без тепла та гарячої води через старі труби.
 
Коментарі (1)
Геннадий Зевакин1
17 Березня 2019 p. 01:33

Лучше уже купить смарт тв приставку андроид, чем спутник