ГоловнаНовини ЖКГЖитлоВимоги до проектування укриттів посилять

Вимоги до проектування укриттів посилять

У містобудівній діяльності держава посилить вимоги щодо створення укриттів - від планування забудови території до прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів

 

У містобудівній діяльності держава посилить вимоги щодо створення укриттів - від планування забудови території до прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.

Проект закону №7398 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій» погодив Комітет ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, передає «Закон і Бізнес».

Документом, зокрема, пропонується спростити процедуру передачі земельних ділянок для розміщення захисних споруд цивільного захисту.

Також передбачено обов’язкове розроблення розділу щодо інженерно-технічних заходів цивільного захисту під час проектування об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми (СС2) та значними (СС3) наслідками, на яких постійно перебуватимуть понад 50 осіб або періодично перебуватимуть понад 100 осіб.

До розгляду містобудівної документації на засіданнях архітектурно-містобудівних рад залучатимуть представників ДСНС.

 

 

 
Коментарі (0)