ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВиплати для українців в 6600 гривень офіційно відновлені

Виплати для українців в 6600 гривень офіційно відновлені

Для українців з’явилася гарна новина: Норвезька рада у справах біженців (NRC) знову приймає заявки на виплату 6600 грн українцям

 

Для українців з’явилася гарна новина: Норвезька рада у справах біженців (NRC) знову приймає заявки на виплату 6600 грн українцям. Кошти будуть надходити на рахунки українців протягом 3 місяців. Подати заявку ви зможете на порталі «єДопомога». 16 серпня організація підписала Меморандум про підтримку з Мінсоцполітики.

Норвезька рада у справах біженців надасть допомогу близько 20000 українців з найвразливіших категорії населення. Допомогу зможуть отримати:

внутрішньо переміщені особи;

громадяни, які проживають на тимчасово окупованих та деокупованих територіях;

особи, які проживають у населених пунктах, які перебувають у зоні активних бойових дій.

Сума щомісячної допомоги становить 2200₴. Проте, українці отримають допомогу 1 платежем відразу за 3 місяці. З початку війни Норвезька рада у справах біженців надала допомогу 30000 українців. Крім того, громадяни нашої держави зможуть отримати матеріальну допомогу від: Агентства ООН у справах біженців, Червоного Хреста, Світової продовольчої програми ООН, тощо. Всі вищевказані організації надають допомогу у розмірі 6600₴ за 3 місяці.

 

 

 
Коментарі (0)