ГоловнаПослугиФінансування ЖКГВиробництво веганського м'яса в Україні: особливості та склад

Виробництво веганського м'яса в Україні: особливості та склад

Завдяки застосуванню інноваційних технологій та успішного досвіду закордонних партнерів українським виробникам вдалося створити веганське м'ясо

Завдяки застосуванню інноваційних технологій та успішного досвіду закордонних партнерів українським виробникам вдалося створити веганське м'ясо. Це унікальний продукт на 100% екологічний та натуральний, у 100 г якого міститься 16 г білка.

За посиланням https://eat-me-at.com/uk/product/eat-me-farsh можна докладніше дізнатися про склад та цінність веганського м'яса, замовити соєвий фарш у зручній упаковці та замороженому вигляді. Зберігають його в морозильній камері за температури не вище -18 градусів.

Особливості виробництва та склад веганського фаршу

Головною метою виробників веганського м'яса була схожість зі справжнім за структурою, відтінком, смаковими якостями. Характерний колір, як у яловичини, виходить завдяки наявності концентрованого соку буряка у складі.

До складу рослинного м'яса входить вода, олія соняшникова та кокосова, екстракт дріжджів, пшеничний білок, ароматизатори, сіль та спеції, сушена зелень, лимонний концентрат, сік буряка та ін.

Соєве м'ясо збагачене вітамінним комплексом (вітаміни групи В) та іншими корисними елементами. Особливістю виробництва цього інноваційного продукту є відсутність шкідливих викидів, а це піклування про екологічну ситуацію.

У 100 г міститься 270 ккал, тому це не дієтичний продукт. З соєвого фаршу можна готувати страви із кухонь різних країн. Його можна смажити на сковороді, варити в окропі, запікати в духовці.

Слід дотримуватися простих правил зберігання веганського м'яса та приготування. Наприклад, смажать рослинні котлети з кожного боку по три хвилини. Варять 6 хвилин фрикадельки (суперболи) в окропі, а запікають протягом 15 хвилин та при температурі до 200 градусів.

Придбати продукт у замороженому вигляді можна у вигляді мітболів, фаршу в брикетах або котлет. Вигідна пропозиція від українського виробника – котлета для бургера з соусом Вогняр (гострий червоний оригінального виробництва).

Як приготувати бургер з веганською котлетою?

У закладах фаст-фуду популярною стравою є бургери. Завдяки створенню рослинних котлет тепер насолодитися соковитими та апетитними ласощами можуть і вегани, які не вживають м'ясо тваринного походження.

Вегетаріанський бургер складається з таких інгредієнтів:

  • булочка;
  • рослинна котлета;
  • веганський сир;
  • гуакамоле;
  • колслоу;
  • соус чилі та веганський майонез;
  • сіль та перець;
  • олія для смаження;
  • солодкий перець.

Веганський бургер не лише смачний, а й корисний. У соєвій котлеті немає холестерину, антибіотиків та інших шкідливих речовин. Після підготовки всіх інгредієнтів збирають бургер.

З такого фаршу можна приготувати й інші популярні страви, серед яких люля-кебаб, янтики, банош із грибами та м'ясом, вареники, равіолі, картопляники, перші страви, салати тощо. Спробувати рослинний фарш варто хоча б раз, щоб оцінити його смак та відкрити для себе щось нове.

 
Коментарі (0)