ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаВиробники електроенергії з альтернативних джерел отримали 3,7 млрд грн за вересень

Виробники електроенергії з альтернативних джерел отримали 3,7 млрд грн за вересень

Станом на 30 жовтня 2020 року виробники електроенергії з альтернативних джерел отримали 3,7 млрд грн за товарну продукцію вересня, що складає 80,1% від її загальної вартості
Станом на 30 жовтня 2020 року виробники електроенергії з альтернативних джерел отримали 3,7 млрд грн за товарну продукцію вересня, що складає 80,1% від її загальної вартості, про це повідомила пресслужба ДП "Гарантований покупець".
 
"Державне підприємство "Гарантований покупець" продовжує оплачувати "зелену" електроенергію. Станом на 30 жовтня 2020 року виробники електроенергії з альтернативних джерел отримали 3,7 млрд грн за товарну продукцію вересня, що складає 80,1% від її загальної вартості", - йдеться у повідомленні.
 

У компанії запевнили, що Гарантований покупець перераховує кошти виробникам невідкладно – щойно підприємство отримує необхідні для розрахунку кошти, а  розподіл отриманої суми проводиться пропорційно до обсягів відпущеної виробником продукції. 

 
Коментарі (0)