ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВизначено порядок надання «пакунку малюка» при народженні дитини

Визначено порядок надання «пакунку малюка» при народженні дитини

Кабінет Міністрів України постановою № 512 затвердив порядок надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка".

Уряд визначив порядок надання при народженні дитини "пакунку малюка"

Кабінет Міністрів України постановою № 512 затвердив порядок надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка".

Документом передбачено надання такої допомоги всім сім’ям, в яких народилась дитина. починаючи з 1 вересня 2018 року. 

Видача "пакунка малюка" здійснюватиметься під час виписки новонародженої дитини з пологового будинку, а комплектування пакунка – відповідно до переліку товарів, визначеного Міністерством соціальної політики. При цьому обласні держадміністрації мають забезпечити до 1 вересня 2018 року закупівлю товарів, робіт і послуг, пов’язаних із комплектуванням" пакунку малюка" та її доставкою до пологових будинків (відділень) усіх форм власності.

Також постановою Уряду доручено обласним та Київській міській державним адміністраціям забезпечити надання “пакунків малюка” з 1 вересня 2018 року.  

Вартість одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт та послуг, пов’язаних з комплектуванням пакунків і доставки їх до пологових будинків (відділень) усіх форм власності, становитиме не більш як 5 тис. гривень.

 

 
Коментарі (0)