ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВійськовослужбовці надають посилену допомогу комунальним службам Києва

Військовослужбовці надають посилену допомогу комунальним службам Києва

Наявних ресурсів районів столиці недостатньо для оперативного прибирання міста під час надмірних снігопадів.

Наявних  ресурсів районів столиці недостатньо для оперативного прибирання міста під час надмірних снігопадів.

До Командування Сухопутних військ ЗС України звернулися голови районних державних адміністрацій у місті Києві з проханням надати допомогу у ліквідації наслідків стихії природного характеру.

Про це йдеться в повідомленні Урядового порталу.

Оскільки погодні умови, за прогнозами, не покращуються, а наявних ресурсів районів недостатньо для оперативного та якісного прибирання міста під час надмірних снігопадів, органи влади звернулися з проханням залучити особовий склад для прибирання міста.

Командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України прийнято рішення, щоб уникнути накопичення снігу на тротуарах, міжквартальних проїздах, зупинках громадського транспорту та біля станцій метрополітену залучити до прибирання військовослужбовців військових частин Київського гарнізону.

Крім того, у разі суттєвого погіршення погодних умов для прибирання територій буде залучено військову техніку.

Нагадаємо, через негоду київська міська влада також звернулася   до мешканців  не користуватися особистим авто і, по можливості, віддавати перевагу громадському транспорту. Зараз в Києві випало 20 см снігу.

Нагадаємо, що 1 березня в більшості областей сильний сніг, хуртовини, снігові замети. Вночі на Миколаївщині, Кіровоградщині, Дніпропетровщині та Полтавщині дуже сильні снігопади.

Як повідомлялося раніше, на територію Одеси 27 лютого обмежено в'їзд вантажного та великогабаритного транспорту через негоду.

Також в Одесі через погіршення погодних умов 27 лютого не працюватимуть школи та частково дитячі садки.

Нагадаємо, наприкінці січня   у Київській, Одеській та Черкаській області через снігопади обмежили рух вантажного транспорту.

17 січня, коли столицю засипало снігом, правоохоронці з квадрокоптером відслідковували затори на дорогах та направляли туди спецтехніку для усунення ускладнень.

 

 
Коментарі (0)