ГоловнаВибір редакціїЖитлоВійськовослужбовці отримали власні квартири у Чернігові

Військовослужбовці отримали власні квартири у Чернігові

Військовослужбовці Держспецтрансслужби сьогодні отримали ключі від власних квартир у Чернігові. Однак, будинок не новий, а переобладнаний з будівлі клубу 8-го навчального центру ДССТ

У Чернігові сьогодні ключі від власного помешкання отримали 48 військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту. Квартири були надані в рамках Програми забезпечення житлом військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту. Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

«Новий будинок з’явився в результаті реконструкції будівлі клубу 8-го навчального центру ДССТ. При переобладнанні були застосовані енергозберігаючі технології», - зазначається у повідомленні.

Привітав військовослужбовців і Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, який взяв участь в церемонії урочистого вручення ключів від квартир.

«Комусь цей будинок може здатися подарунком, однак це подяка. Наша подяка захисникам України. Завдяки вам, ми можемо жити і працювати, думаючи про розбудову нашої держави. Я маю надію, що такі події стануть доброю традицією», - сказав чиновник.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Дніпропетровщині завершено реконструкцію будинку для військових. Першу чергу вже здано. Кошти на відновлення будинку були виділені Міноборони.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)