ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГВ.Клічко:«Першочергові заходи з ремонту тепломереж Києва коштують 4 млрд грн»

В.Клічко:«Першочергові заходи з ремонту тепломереж Києва коштують 4 млрд грн»

За словами Кличка, готувати місто до наступного опалювального сезону буде комунальне підприємство «Київтеплоенерго» та підкреслив, що «Київенерго» залишає місту теплову інфраструктуру в критичному стані.
Тільки першочергові заходи з ремонту тепломереж Києва коштуватимуть 4 млрд гривень, це повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка. 
 
За словами Кличка, готувати місто до наступного опалювального сезону буде комунальне підприємство «Київтеплоенерго».
 
«У квітні завершилася 17-річна угода з «Київенерго» на оренду теплового господарства міста. Отримуючи постійні нарікання киян на роботу компанії, ми ухвалили рішення не продовжувати угоду, підтримала таке рішення і Київрада», – сказав Віталій Кличко.
 
КП «Київтеплоенерго» вже цієї зими забезпечувала подачу опалення в двох районах Києва на лівому березі. І протягом опалювального сезону спеціалісти комунального підприємства ліквідували 400 аварій на теплотрасах.
 
Віталій Кличко підкреслив, що «Київенерго» залишає місту теплову інфраструктуру в критичному стані.
 

«Компанія щорічно зривала план з ремонту труб теплотрас. В результаті теплове господарство опинилося в занедбаному стані, і тільки першочергові заходи з ремонту тепломереж Києва обійдуться в 4 млрд грн. Одразу після завершення поточного опалювального сезону місто почне підготовку до наступного: головне завдання – заміна найаварійніших ділянок мереж, які можуть стати причиною збоїв з теплопостачанням», – додав мер столиці. 

 
Коментарі (0)