ГоловнаКоментаріБлагоустрійВ.Кличко:«Київенерго» має більш оперативно усувати аварії на тепломережах

В.Кличко:«Київенерго» має більш оперативно усувати аварії на тепломережах

Віталій Кличко: «Київенерго» має оперативно усувати аварії на тепломережах та забезпечити належний благоустрій територій після ремонтів»
«Київенерго» має оперативно усувати аварії на тепломережах і належним чином забезпечувати благоустрій територій після ремонтів, це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції робіт, здійснених після прориву тепломереж у дворі житлового будинку на вул. Касіяна, 6-А в Голосіївському районі.
 
Із серпня поточного року в дворі досі не відновлений благоустрій після ремонту тепломереж.
 
Представник «Київенерго» Сергій Шовгеля запевнив, що із завтрашнього дня «Київенерго» приступить до робіт із благоустрою в цьому дворі.
 
«Київенерго» чекає хорошої погоди, щоб приступити до ремонту! Але мешканці чекають вже 4 місяці, поки їх двір впорядкують. Якби я сюди не приїхав, то у мене є підозра, що так би все і залишилося до весни», – сказав Віталій Кличко.
 
Мер Києва наголосив, що аналогічних ситуацій у різних районах міста сьогодні сотні, де після розриття та ремонту не зроблений благоустрій території.
 
«Тому я звертаюся до «Київенерго» виконувати ті зобов’язання, які у них є, і робити це в стислі терміни. Киян не цікавить, хто підрядник. Вони хочуть мати належно облаштовану територію. Тому необхідно терміново привести до ладу ті аварійні майданчики, де завершили ремонтні роботи», – додав Київський міський голова. При цьому він підкреслив, що столична влада готова надавати допомогу у цьому питанні.

Віталій Кличко також доручив главам районів провести інвентаризацію невпорядкованих після аварій ділянок, спільно з «Київенерго» визначити терміни ліквідації проблем та проконтролювати хід виконання робіт. 

 
Коментарі (0)