ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024В.Кістіон:«Відповідь на час завершення опалювального сезону дадуть погодні умови чи Господь Бог»

В.Кістіон:«Відповідь на час завершення опалювального сезону дадуть погодні умови чи Господь Бог»

Опалювальний сезон, згідно відповідного порядку, завершиться, коли протягом трьох дні температура повітря буде вищою восьми градусів за Цельсієм.

 Опалювальний сезон, згідно відповідного порядку, завершиться, коли протягом трьох дні температура повітря буде вищою восьми градусів за Цельсієм. Про це в ефірі Newsone заявив віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон.

“Відповідь на час завершення опалювального сезону дадуть погодні умови чи Господь Бог. Тому що є відповідний порядок, коли починається опалювальний сезон і коли він закінчується. Якщо температура повітря буде відповідати вимогам припинення опалювального сезону, протягом трьох діб температура буде не нижче плюс вісім, це є підставою завершення опалювального сезону. Це і є критерій термінів опалювального сезону”, — зазначив В.Кістіон.
 
Віце-прем'єр-міністр також розповів, що на сьогодні об’єднана енергетична система України працює стабільно, проте блокування поставок енергетичного вугілля з тимчасово неконтрольованої території може мати непередбачувані наслідки.
 
«На даний час об’єднана енергетична система України працює стабільно, і це завдячуючи тому, що ми прекрасно все розуміли, і підготовку до роботи в осінньо-зимовий період ОЕС розпочали ще в червні 2016 року», - наголосив Володимир Кістіон.
 
Коментарі (0)