ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВлада Львова «взялась» за дороги

Влада Львова «взялась» за дороги

Львівська влада активно ремонтує пішохідні частини вулиць міста. Загалом у Шевченківському районі відновили майже 6 тис. м кв. тротуарів.

У Львові, після ремонту, відкрили вул. Під Дубом у Шевченківському районі міста. Ремонтні роботи на цій ділянці тривали 3 місяці. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«За час проведення ремонтних робіт було відновлено дорожнє покриття вулиці - асфальт замінили бруківкою. Також кільце на перехресті вул. Під Дубом та вул. Джерельної, яке раніше було видовжене, набуло круглої форми», - йдеться у повідомленні.

 Зокрема у Львові сьогодні закінчили ремонт пішохідної частини ще однієї вулиці. Так на вул. Лінкольна відремонтували тротуар загальною площею майже 400 м кв.

«Роботи тривали понад 2 тижні. Площа відремонтованого тротуару – 350 м.кв. Вартість робіт склала 138 тис. грн.», - зазначається у повідомленні.

Зауважимо, що ремонтні роботи тривають на вул. Миколайчука — Щурата, вул. Мазепи, вул. Грінченка на ділянці від будинку № 18 до будинку № 4а.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Галицькому районі Львова відремонтували дорожнє покриття вулиці Володимира Великого. Окрім того, один з дворів по данній вулиці замощено плиткою.

 
Коментарі (0)