ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВлада Львова візьметься за протипожежні системи

Влада Львова візьметься за протипожежні системи

У результаті виконання Програми значно покращиться пожежна та техногенна безпека у багатоповерхових житлових будинках, стан оперативного реагування при виникненні пожеж, зменшиться тривалість гасіння пожеж та ризик ушкодження мешканців.

Львів’янам безпечні та комфортні умови проживання. Відповідно до затвердженої програми ремонту протипожежних систем автоматики і димовидалення житлових будинків підвищеної поверховості, у Львові буде покращено пожежну та техногенну безпеку у будинках.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Для реалізації таких заходів на 2012 рік необхідно передбачити 1,5 млн грн. у бюджеті міста.

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, відповідно до затвердженої Програми ремонту протипожежних систем автоматики і димовидалення житлових будинків підвищеної поверховості комунальної власності м. Львова та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків на період 2012-2020 років вдасться значно покращити пожежну безпеку у багатоповерхових житлових будинках міста.

«У результаті виконання Програми значно покращиться пожежна та техногенна безпека у багатоповерхових житлових будинках, стан оперативного реагування при виникненні пожеж, зменшиться тривалість гасіння пожеж та ризик ушкодження мешканців», - повідомив головний спеціаліст відділу експлуатації житлового фонду управління житлового господарства ЛМР Богдан Безкоровайник.

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, загалом у м. Львові знаходиться 52 житлових будинки підвищеної поверховості з системою протипожежної автоматики і димовидалення, а саме: комунальної власності – 47 житлових будинків, із них: Франківський район – 4 буд., Залізничний район – 8 буд., Шевченківський район – 11 буд., Личаківський район – 4 буд., Сихівський район – 20 буд.; на балансі ОСББ – 5 житлових будинків, із них: Франківський район – 2 буд., Шевченківський район – 3 буд.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)