ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаВлада обіцяє запастись вугіллям до наступного опалювального сезону

Влада обіцяє запастись вугіллям до наступного опалювального сезону

Українців обіцяють забезпечити вугіллям в необхідній кількості до початку наступного опалювального сезону. Влада впевнена в успіху реалізації такого плану.
Влада обіцяє забезпечити Україну необхідними обсягами вугілля до наступного опалювального сезону. Про це повідомив Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, передають «УНН».
 
«Однозначно», - заявив пан Демчишин, відповідаючи на питання про забезпечення країни «чорним золотом» до початку опалювального сезону 2015-2016 років.
 
Раніше, Міністр заявляв, що Україні необхідно 2,4 млн тонн вугілля для нормального проходження осінньо-зимового періоду.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, опалювальним сезоном, в цілому, задоволені як українці так і урядовці. Однак, деякі громадяни не вважають проходження опалювального сезону вдалим через перебої з гарячим водопостачанням та нестабільною подачею теплоносія. Крім цього, в уряді вихваляються і зекономленими енергоресурсами за час опалювального сезону. Так, в цей період в Україні вдалося знизити споживання енергоресурсів майже на 21%, що становить 1,8 млрд куб. м газу.
 
Коментарі (0)