ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВлада Севастополя взялася виконувати давню мрію городян

Влада Севастополя взялася виконувати давню мрію городян

У Севастополі розпочато реконструкцію залізничного мосту. Його розширення стане першою ланкою роботи з об'єднання Нахімовського і Ленінського районів міста безперешкодними транспортними магістралями

У Севастополі розпочато реконструкцію залізничного мосту. Його розширення стане першою ланкою роботи з об'єднання Нахімовського і Ленінського районів міста безперешкодними транспортними магістралями.

Про це повідомляє прес-служба Севастопольської держадміністрації.

Ініціатором проведення робіт виступила СМДА за підтримки Державного підприємства «Придніпровська залізниця».

За словами голови міської держадміністрації Володимира Яцуби, на проведення реконструкції передбачається витратити понад 70 млн грн. Фінансування об'єкта буде вестися з двох джерел: частина коштів буде виділена ДП «Придніпровська залізниця» та частина – з бюджету міста. «Придніпровська залізниця» вже профінансувала 40 млн грн., і 8 млн грн виділено з міського бюджету.

Як зазначив Володимир Яцуба, «реконструкція залізничного мосту – давня мрія городян». Градоначальник розповів, що було розроблено декілька варіантів реконструкції. Перший проект, запропонований фахівцями «КримНДОпроект», передбачав будівництво додаткового мосту через залізничні колії на відстані 150 метрів від існуючого, і будівництво кільцевої розв'язки. Вартість даного проекту, за його словами, становила б понад 200 млн грн.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)